Gnoc­chi met boe­ren­kool

hoofdgerecht
4 personen
545 kcal voedingswaarden
20 min. bereiden

Ingrediënten

50 g ongebrande walnoten
2 tenen knoflook
1 ui
300 g verse boerenkool (zak 300 g)
3 el traditionele olijfolie
500 g gnocchi di patate (aardappel-pastaballetjes, pak 500 g)
150 g Danish Blue blauwaderkaas 50+

Bereiden

  • Snipper de ui, snijd de knoflook fijn en hak de walnoten grof. Verhit de olie in een koekenpan. Fruit de ui en knoflook 2 min. Schep de boerenkool erdoor en laat al omscheppend slinken, laat 10 min. sudderen.
  • Kook de gnocchi 5 min. in een pan water met wat zout tot ze boven komen drijven. Laat uitlekken in een vergiet. Schep de gnocchi door de boerenkool en verkruimel de kaas erboven. Verwarm het geheel nog 2 min. door. Strooi de walnoten erover

Presentatie mede mogelijk dankzij het servies van Kitchen & More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *