hoofdgerecht
4 personen
795 kcal voedingswaarden
20 min. bereiden
Ingrediënten
3 el olijfolie
1 teen knoflook (fijngesneden)
1 ui (gesnipperd)
1 struik paksoi (in stukken)
2 bakjes verse tagliatelle (a 250 g, koelvers)
2 blikjes tonijn moot in olijfolie ((a 160 g), uitgelekt)
½ potje zongerijpte taggia olijven (a 180 g)
1 rode ui (in zeer dunne ringen)
1 zak amandelen dry roasted ((125 g), grof gehakt)
Bereiden
- Verhit de olie en fruit de knoflook en ui 3 min. Voeg de paksoi toe en bak 3 min. op middelhoog vuur mee. Schep regelmatig om.
- Kook ondertussen de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af.
- Voeg de tonijn en olijven toe aan de paksoi en warm 2 min. door. Roer de pasta erdoor. Haal van het vuur en schep de rode ui erdoor. Bestrooi met de amandelen.
Bonna servies mede gemaakt dankzij Borden & Zo